Őzike csoport

A mi csoportunkba járó gyerekek olyan kíváncsiak, melegszívűek és jámborak, mint az őzikék. Éppen ezért igyekszünk minél játékosabban, ötleteikre és érdeklődési körükre szabottan tervezni a mindennapjainkat, hogy még hatékonyabban készíthessük fel őket az iskolára.
A napjainkat átszövik a mesék, az énekes játékok és versek varázslatos világa, amely által a csoport tagjai szívesen bújnak egy-egy szereplő bőrébe és keltik életre őket a dramatizálás során. Mindezeken túl nagy hangsúlyt fektetünk a Teremtésvédelemre, a tágabb és szűkebb környezetük megismerésére, és a matematikai tapasztalatszerzésre is. Katolikus óvoda révén, játékos formában ismertetjük meg a gyerekekkel a Biblia tanításait a lelki percek keretein belül.
A kiegyensúlyozott, nyugodt légkörhöz hozzátartozik, hogy folyamatosan olyan helyzeteket teremtünk, amely által fejlődik az empátiájuk, toleranciájuk, beszédkészségük is.
Mivel már a legtöbben betöltötték az ötödik életévüket, egyre gyakrabban szervezünk nekik tanulmányi sétákat, kirándulásokat, amelyekkel csomó új élményben részesíthetjük őket, ezáltal is erősítve az összetartozás érzését.


 
Mézesné Makó Zsuzsa

Mézesné Makó Zsuzsa

tagintézmény vezető, óvodapedagógus
Rehó Bianka

Rehó Bianka

óvodapedagógus
Aszalós Sándorné

Aszalós Sándorné

óvodapedagógus
Papp-Krizsán Rita

Papp-Krizsán Rita

dajka néni

Galéria