Halacska csoport

A gyermekek mind bizalommal fordulnak felénk, mi pedig sok szeretettel és türelemmel viszonozzuk ezt. A csoportban a két óvodapedagógus és a dajkanéni együttműködő és egymást segítő munkájának köszönhető a nyugodt, szeretetteljes légkör. Ez teremt biztonságot a gyermekek számára és ennek köszönhetően az egymás iránti figyelmesség, az együttérzés, a segítőkészség, a szeretet és a békesség járja át csoportunkat.
 Fontosnak tartjuk a türelmes, megértő, következetes nevelést, amely során példamutatással, pozitív megerősítéssel, dicsérettel segítjük személyiségük kibontakoztatását, hogy egyre magabiztosabb, önállóbb és egészséges önbizalommal rendelkező gyermekeket engedjünk át az óvodából az iskolába.
Hiszünk a közösségi élmények erejében, ami pozitív hatással van a társas kapcsolatokra és erősíti a közösséghez tartozás érzését.
Legfőbb szabály a közösségünkben, hogy szeretettel, tisztelettel forduljunk egymás felé, hiszen ha odafigyelünk egymásra, meghallgatjuk egymást, vigyázunk egymásra, segítünk egymásnak, akkor érezzük magunkat jól, érezzük, hogy fontosak vagyunk, hogy mindenki egyénileg is, és a csoport tagjaként is értékes. 
Harangi Gabriella

Harangi Gabriella

óvodapedagógus
Dr. Váradiné Kovács Olívia

Dr. Váradiné Kovács Olívia

óvodapedagógus
Papp Erika

Papp Erika

dajka néni

Galéria